Prøv nettkurs gratis

For at du skal få et innblikk i hvordan det er å ta nettkurs hos oss tilbyr vi deg å prøve vårt mest populære kurs "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" gratis.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg i skjemaet til høyre. Du får tilgang til vår læringsportal, myMetier, og får prøve de tre første kapitelene i nettkurset Prosjektledelse - oversikt og innsikt.

Hvorfor nettkurs i prosjektledelse fra Metier?

Ved å kombinere teori og praktisk erfaring har vi de siste 15 årene utviklet nettkurs i prosjektledelse som gjennomføres av ca 18 000 personer i året. Her er noen av fordelene ved å ta nettkurs hos oss.

 

Fleksibelt

Du har tilgang til nettkurset hvor som helst og når som helst, og dermed kan du legge opp løpet akkurat slik du ønsker.

 

Morsom måte å lære på

Våre nettkurs gjør det gøy å lære prosjektledelse. Pensumet er pedagogisk delt opp i passelige porsjoner, krydret med praktiske eksempler, interaktive øvelser, sjekklister, caseoppgaver og quiz.

 

Teori kombinert med beste praksis

Nettkursene våre kombinerer teori og beste praksis. Vi utvikler kurs basert internasjonale standarder, men med praktiske eksempler fra virkelige prosjekter.

 

Prisbelønnet e-læring

I konkurranse med 250 kandidater har vi blitt tildelt tredjeplass under den internasjonale prisutdelingen E-Learning Awards i London.

Prøv gratis her

Fyll ut skjemaet under og få tilgang til de tre første kapitelene i vårt nettkurs Prosjektledelse - oversikt og innsikt