Delta på konferanse i prosjektledelse?

Lett tilgjengelig informasjon

Mange tilbyr både kurs og konferanser for prosjektledelse. Men ved å ta et nettbasert kurs trenger du ikke være knyttet til et fysisk læringssted for å få med deg informasjonen. Likevel kan konferanser være til nytte etter endt studier.

Utvalget av kurs og konferanser for prosjektledelse er stort, og det kan være vanskelig å velge det riktige kurset for deg. Har du allerede en travel hverdag med en fulltidsjobb og andre plikter, kan det være vanskelig å møte opp på et læringssted for å tilegne kunnskapen du er på jakt etter. Da kan et nettbasert kurs i prosjektledelse det du trenger.

Kurs for prosjektledelse

Metier tilbyr kurs på nett for deg som er ny innen faget, i ferd med å bli prosjektleder eller bare ønsker å bli tryggere i rollen. Grunnkurs i prosjektledelse er rettet mot alle som er involvert i prosjektarbeid, og gir deg teorien, praktiske verktøy og kunnskap du trenger for å lede prosjekter på egenhånd.

Det er ingen krav til forkunnskaper innen faget for å kunne delta på kurset. Du vil lære de viktigste elementene for å kunne lede prosjekter; både små med få personer og komplekse med mange involverte. Uten å måtte delta på kurs og konferanser vil nettbaserte grunnkurs i prosjektledelse vil gi deg:

  • Grunnleggende kunnskap om prosjektledelse
  • Faglig tyngde slik at du er godt rustet til å gjennomføre prosjekter
  • Praktiske verktøy du kan bruke for oppfølging av tid, kostnader og ressurser. Disse kan du umiddelbart ta i bruk i rollen din som prosjektleder
  • Bevissthet rundt fallgruver som kan oppstå i prosjektarbeid

Pensumet er pedagogisk delt opp i passelige porsjoner, og kombinerer teori, praktiske eksempler, interaktive øvelser, sjekklister, caseoppgaver og quiz slik at du som deltaker skal få maksimalt utbytte av kurset.

Hver leksjon tar omtrentlig én til én og en halv time, men dette kommer an på forkunnskapene dine og hvor lang tid du ønsker å bruke på hvert tema. Du står fritt til å hoppe mellom leksjoner og fokusere på de temaene som er mest relevante for din prosjekthverdag.

Delta på konferanser i prosjektledelse

Etter gjennomført studie kan du delta på konferanser for å friske opp kunnskaper, tilegne deg enda flere erfaringer og ikke minst holde deg oppdatert om hva som skjer i næringsliv og samfunn.

I næringslivet og prosjektvirksomhetene i Norge er det mye som skjer. Blant annet har den store nedgangen i oljebransjen tvunget fram store besparinger og nedskjæringer, investeringsbehovet for infrastruktur, boliger og næringsbygg har økt, og stadig mer digitalisering og anvendelse av IT berører alle sektorer.

Dette er noen av faktorene som har gjort at det er betydelig etterspørsel etter kompetanseutvikling innen prosjektledelse. Og ved å delta på konferanser kan du få med deg aktuelle, generelle og tverrgående temaer som dette.

Les mer om de ulike kursene i prosjektledelse hos Metier.

Hva kan du om prosjektledelse?


Test deg selv med vår prosjektquiz!