Hvorfor bør du ta nettstudier i prosjektledelse?

Fordeler ved å ta nettstudier i prosjektledelse

Uansett om du er fersk eller erfaren som prosjektleder skader det ikke med noen ekstra knagger å henge kunnskapen på. Å ta nettstudier i prosjektledelse har mange fordeler, og her er noen av dem.

Nettstudier i prosjektledelse gir oversikt, innsikt og nyttige verktøy i prosjektledelse, og retter seg mot både ferske prosjektdeltakere og de som er erfarne prosjektledere.

– På dette kurset har alle noe å hente, uansett hvor mange prosjekter man har vært med i tidligere, sier tidligere kursdeltaker Tore Fredriksen fra Nets.

Men kurset kan også være nyttig for alle andre som er involvert i prosjekter og prosjektarbeid. For at et prosjekt skal bli vellykket er det viktig at alle vet hva det innebærer å kunne jobbe på den måten. Et nettstudie i prosjektledelse kan gi deg den nødvendige kunnskaper du trenger.

– Nyttig kurs for alle som er involvert i prosjekter uavhengig av rolle, sier tidligere kursdeltaker Rune Sigvartsen fra Nets.

Hvilke fordeler har nettstudier i prosjektledelse?

Nettstudier i prosjektledelse kan ha mange fordeler - både deg som vil bli en god prosjektleder og deg som vil bli en enda bedre enn du er i dag.

  • Fleksibilitet: Uansett om du er på jakt etter kurs i prosjektledelse i Oslo, Bergen, Trondheim eller et lite tettsted, så har nettstudier i prosjektledelse fleksibiliteten slik at du kan studere fra hvor du måtte ønske. Du har tilgangen til nettkurset hvor og når som helst, og kan dermed legge opp løpet slik du selv ønsker.
  • Godt læringsutbytte: Med nettstudier i prosjektledelse kan du studere ved siden av din vanlige jobb. Dersom du allerede jobber innen prosjektledelse vil du få muligheten til å reflektere ved siden av kursgjennomføringen, samt få flere knagger å henge den nye kunnskapen på.
  • Morsom måte å lære på: For mye teori kan fort blir langtekkelig og vanskelig å lære seg. Men med nettstudier i prosjektledelse er pensumet pedagogisk delt opp i passelige porsjoner. Ikke nok med det er det nok av praktiske eksempler, interaktive øvelser, sjekklister, caseoppgaver og quiz som gjør det til en morsom måte å lære prosjektledelse på.
  • Din egen personlige mentor: Skulle det oppstå spørsmål, vil du gjennom hele kurset ha en nettmentor som svarer på praktiske spørsmål og gir deg faglig veiledning.

Hva kan jeg lære av å ta nettstudier i prosjektledelse?

Hos Metier kan du ta grunnkurs i prosjektledelse. Nettstudiene passer for alle som er involvert i prosjekter og prosjektarbeid. Kurset inneholder teori, oppgaver, refleksjonsøvelser, sjekk-lister og veiledning. Dette er noen av tingene du vil lære på kurs i prosjektledelse:

  • Definisjoner og begrep innen prosjektledelse
  • Om de ulike fasene i et prosjekt, fra oppstart, planlegging til gjennomføring og avslutning
  • Hvordan beregne lønnsomhet
  • Hvordan sørge for god kommunikasjon og samarbeid
  • Hvordan organisere roller og ansvar

Alle kursene Metier tilbyr er basert på prisvinnende e-læring, som betyr at du kan være sikker på at du får de beste prosjektlederkursene markedet kan gi deg. Les mer om grunnkurs i prosjektledelse.

Hva kan du om prosjektledelse?


Test deg selv med vår prosjektquiz!