Prisvinnende e-læring i prosjektledelse

 

Prisvinnende e-læring i prosjektledelse

Tryggheten i en faglig utdanning gir deg muligheten til å utvikle deg, samtidig som du presterer. Ønsker du å klatre på karrierestigen kan en formell kompetanse være et godt skritt å ta. Dette er Metiers prisvinnende e-læring i prosjektledelse.  

I snart 15 år med kontinuerlig videreutvikling har Metier komplett kurstilbud innen prosjektledelse med sine e-læringskurs. Alle kursene er utviklet av erfarne prosjektledere på en plattform som er regnet som blant de beste i verden.

Prisbelønnet e-læring

I 2014 under prisutdelingen til E-learning Awards stakk Metier sin e-læring av med pris for “Best use of blended learning - international”. Det var totalt 250 ulike deltakere med i konkurransen.

Begrunnelsen til juryen var at Metiers opplæringsprogram dekker alle kunnskapsområder innen prosjektledelse, samtidig som de leverer en effektiv blanding av e-læring kombinert med klasseromsundervisning. I følge juryen har denne miksen blitt perfeksjonert over mange år, og er nå av beste internasjonale klasse.

Undervisningen til Metier er variert og basert på ekte problemstillinger. Du får blant annet quiz, sjekklister og caseoppgaver, og du lærer gjennom selvstudie.

Hva inneholder e-læring i prosjektledelse?

Grunnkurs i prosjektledelse er sammensatt av 17 e-læringsleksjoner. I tillegg til disse har du en egen nettmentor som støtter deg når du trenger det. Nettmentor vil svare på faglige spørsmål, og komme med en tilbakemelding på innsendingsoppgavene dine.

Kurset gir deg innsikt i prosjektfaget på en effektiv og motiverende måte. Dersom du er fersk innen prosjektledelse vil du raskt komme opp på et kvalifisert nivå, samt oppnå faglig trygghet. Etter gjennomført e-læring vil du:

  • Oppnå god forståelse for prosjektledelse
  • Få innsikt i begreper, prosesser og kunnskapsområder i faget
  • Forstå hva som må til for å lykkes med prosjekter

Har du allerede erfaring med prosjekter og prosjektledelsesarbeid vil du likevel få verdifull fagskunnskap som du kan knytte til erfaringene du allerede har, og på den måten kan du oppnå mer strømlinjeformede prosjekter fremover.

E-læring tilpasset hverdagen din

Hvor lang tid du bruker på kurset er avhengig av forkunnskapene og erfaringen du har fra før. Hver leksjon tar omtrentlig én til én og en halv time, men dette kommer an på hvor lang tid du ønsker å bruke på hvert tema.

Du kan når som helst lagre arbeidet ditt og fortsette med det på et senere tidspunkt. Dermed kan du ta den tiden du trenger, og bruke den tiden du faktisk har til disposisjon. Du kan også helt fritt hoppe mellom leksjoner og fokusere på de temaene som er mest relevante for din prosjekthverdag.

Tar du e-læringskurset som en del av studie med eksamen, bruker du gjerne mer tid på forberedelser og anbefalt litteratur.

Les mer om Metiers prisvinnende e-læring i prosjektledelse.

Hva kan du om prosjektledelse?

Test deg selv med vår prosjektquiz!