Ta kurs i prosjektledelse i Kristiansand

Med et kurs i prosjektledelse, stiller du sterkere i et presset arbeidsmarked. Bor du i Kristiansand og ønsker å ta et slikt kurs, kan det nettbaserte prosjektlederkurset til Metier være noe for deg.

Med en arbeidsledighet på over fire prosent, er Kristiansand en av byene i Norge med høyest andel arbeidsledige. Så til tross for at byen er kjent for sol, smil og sørlandsidyll, er det et tøft arbeidsmarked for de som bor, eller ønsker å bosette seg i den sjarmerende byen sør i landet vårt.

Skulle du være en av de uheldige arbeidsledige, kan et nettbasert kurs i prosjektledelse være det som skiller deg ut blant mengden arbeidssøkende. At du kan ta kurset når du vil på dagen, gjør at du vil ha rikelig med tid til å finpusse arbeidssøknader, eller utforske det Kristiansand har å by på. Kanskje til og med begge deler?

Kurs i prosjektledelse og Kardemomme by

For deg som ønsker å fylle dagene med trivelige gjøremål, er et besøk i Kardemomme by i Kristiansand dyrepark et must. Her kan du få hilse på flere av Thorbjørn Egners karakterer som Tante Sofie og Tobias i tårnet, samt se eksotiske dyr som sjiraffer, apekatter og sebraer.

Og til tross for at å lose familien gjennom en dag med spennende severdigheter krever en hel del logistikk, planlegging og tålmodighet, vil likevel en formell utdannelse innen prosjektledelse gi deg en større tyngde i arbeidslivet.

Kommunikasjon på Quartfestivalen

For de som ikke faller inn under målgruppen til dyreparken og eventyrlandet til Egner, har Kristiansand en hel rekke andre ting å by på. På sommeren arrangeres den godt besøkte Quartfestivalen, som vanligvis samler rundt 7000 festglade mennesker.

Kommunikasjonsferdighetene du opparbeider deg ved å forsøke å snakke med nye og gamle kjente gjennom høy musikk og stigende promille, er likevel ikke sammenlignbart med de du tilegner deg på Metiers kurs i prosjektledelse. Her lærer du deg å kommunisere med, og lede teamet ditt på en stødig kurs mot målet dere har satt dere for prosjektet. Slike ferdigheter er svært verdifulle, dersom du ønsker å bli en dyktig prosjektleder.

Så enten du ønsker å klatre i rangstigen innen bedriften du jobber i, eller om du er på jakt etter ny jobb, vil et slik kurs være nyttig for deg! Et grunnkurs i prosjektledelse er en god start for de fleste, men for den mer viderekomne finnes det flere lærerike kurs hos Metier.  

Ønsker du å finne ut mer om hva et nettbasert kurs i prosjektledelse kan lære deg, kan du lese mer på www.prosjektledelse.no

 

Velg riktig kurs

Hva kan du om prosjektledelse?

cms_page_media/66/quiz.png

Test deg selv med vår prosjektquiz!

Start quiz