Karriererådgivning og outplacement

Med mer enn 16 års fartstid innen karriererådgivning og endringsprosesser er vi tett på den omfattende utviklingen i et stadig mer prosjektorientert arbeidsliv. Vi har i løpet av disse årene bistått over 7000 personer med å komme i ny jobb.

Ved å kombinere prosjektutdanning og egenutvikling øker vi deltakernes attraktivitet på arbeidsmarkedet.Prosjektkompetanse trengs i alle bransjer. Derfor er et sertifiserings- og videreutdanningsløp i prosjektledelse verdifullt for deg som ønsker kompetanse som kommer til å være ettertraktet i fremtiden.

Vi tilpasser våre tjenester til deg som ønsker en endring i din karriere, og til deg som leder en avdeling som må omstrukturere eller nedbemanne – men som vil ta ansvar og bidra til at dine ansatte får en god og rask overgang!

Ønsker du å holde deg oppdatert på hva som skjer i dagens arbeidsmarked?

Spørsmål?

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg.

Karriererådgivning  |  Privat

Få hjelp til å strukturere ditt eget arbeid med mål om karriereendring.

Individuell veiledningssamtale for deg som ønsker en ny retning i din karriere. Inkluderer personlighetsprofil med veiledning, samt rådgivning og tilpassing av din CV og søknadstekst.

Vår erfaring bygger på 18 år som karriererådgivere for mer enn 7000 personer i endringsprosesser på alle nivåer, fra nyutdannet til toppleder, innen alle bransjer.

Outplacement  |  Bedrift

Må bedriften din nedbemanne eller omorganisere?

For å gi dine medarbeidere en rask og god overgang til nye arbeidsoppgaver skreddersyr Metier OEC effektive program for karriereendring og outplacement - inkludert kompetansehevende utdanning og/eller sertifisering i prosjektledelse. Prosjektkompetanse etterspørres på alle nivåer i dagens arbeidsmarked, og åpner nye dører!

Når vi kombinerer fersk kunnskap om prosjektledelse med tett oppfølging, effektive metoder og gode verktøy for karriereendring øker både motivasjonen og fremdriften i endringsprosessen.

Vår erfaring bygger på 18 år som karriererådgivere for mer enn 7000 personer i endringsprosesser på alle nivåer, fra nyutdannet til toppleder, innen alle bransjer.

Prosjektstyring i samarbeid med NAV

Metier OEC har levert arbeidsmarkedstiltak til ulike NAV-kontorer i 18 år. Våre karriereendringsprogram kombinerer prosjektutdanning med effektive strategier og gode verktøy for fremdrift og raske resultater i jobbsøkprosessen.

Reglene for hva slags utdanning og tiltak du kan få støtte til gjennom NAV, endrer seg stadig. Dersom ditt NAV-kontor ikke har avtale med Metier OEC, har vi også kursopplegg for enkeltpersoner som gir støtte i jobbsøkprosessene dine samtidig som du tar prosjektutdanning – en svært etterspurt kompetanse på alle nivåer i 2019.

Kontakt din veileder på ditt lokale NAV-kontor for nærmere informasjon om premissene for å bli søkt inn på våre karriereendringsprogram.