Prosjektledelse - oversikt og innsikt

8 800,- Gå til kursbestilling

Vil du lære prosjektledelse?

Dette kurset gir deg oversikt, innsikt og nyttige verktøy i faget prosjektledelse. Det passer for alle som deltar i prosjektarbeid – fra ferske prosjektdeltakere til de erfarne prosjektledere.

Hvorfor ta dette kurset i prosjektledelse?

For at et prosjekt skal lykkes, må de som samarbeider snakke samme språk og vite hva det innebærer å skulle jobbe på denne måten. Dette kurset gir deg den grunnleggende kunnskapen og forståelsen du trenger.

For deg med erfaring

Har du allerede jobbet med prosjektledelse, vil du få flere knagger å henge kunnskapen på. Med det du lærer vil du kjenne deg tryggere i rollen som prosjektleder, og du vil vite mer om hva og hvordan du best mulig kan bidra.

For deg som er fersk

Kurset gir deg et grundig overblikk og innblikk i faget prosjektledelse. Du vil bedre forstå hvordan alt henger sammen og vil etter kurset være kvalifisert til å bidra i prosjektarbeid i praksis.

?

Noe av det du vil lære

 • Om ulike faser i prosjektet, fra oppstart og planlegging til gjennomføring og avslutning
 • Vanlige definisjoner og begreper
 • Hvordan sørge for god kommunikasjon og samarbeid
 • Om effektmål og resultatmål
 • Å identifisere og estimere usikkerhet, og planlegge tiltak
 • Hvordan organisere roller og ansvar
 • Å beregne lønnsomhet og realisering av gevinst
 • Om ledelsens rolle i prosjektet
 • Å se prosjektet fra kunden/leverandørens side

Etter kurset vil du ha

 • God oversikt over faget prosjektledelse
 • Kunnskap om hva som skal til for å lykkes med prosjekter
 • Kjennskap til sentrale begreper, kunnskapsområder og prosesser
?

Hva er fordelene med nettkurs?

 

Fleksibelt

Du har tilgang til nettkurset hvor som helst og når som helst, og dermed kan du legge opp løpet akkurat slik du ønsker.

 

Morsom måte å lære på

Du lærer prosjektledelse enkelt med e-læringskurset vårt. Pensumet er pedagogisk delt opp i passelige porsjoner, krydret med praktiske eksempler, interaktive øvelser, sjekklister, caseoppgaver og quiz.

 

Godt læringsutbytte

Med nettkurs kan du studere ved siden av vanlig jobb. Det gjør at du får tid til å reflektere ved siden av kursgjennomføringen og får knagger å henge den nye kunnskapen på.

 

Din egen personlige mentor

Gjennom hele kurset får du en nettmentor som svarer på praktiske spørsmål og gir deg faglig veiledning.

Prisbelønnet e-læring

Du lærer gjennom selvstudie og e-læring. Undervisningen er variert og basert på ekte problemstillinger, med quiz, sjekklister, caseoppgaver med mer. Hvor lang tid du bruker, avhenger av erfaringen du har fra før, men som oftest mellom 15 og 40 timer. Tar du e-læringskurset som en del av studie med eksamen, bruker du gjerne mer tid på forberedelser og anbefalt litteratur.

I gjennom snart 15 år med videreutvikling av våre e-læringskurs har vi et komplett kurstilbud innen prosjektledelse, og vi samarbeider med anerkjente utdanningsinstitusjoner og fagorganisasjoner i Norge og internasjonalt. Alle kursene er utviklet av erfarne prosjektledere på en læringsplattform som er blant de beste i verden. 

Under prisutdelingen til E-learning Awards 2014 vant vår e-læring i konkurranse emd 250 andre pris for "Best use of blended learning - international".

En del av høyere utdanning

Visste du at dette prosjektlederkurset kan inngå i høyere utdanning? Kurset kan lede til kompetansebevisene Diploma i Project Management og Advanced Certificate in Project Management. Gjennom et samarbeid med anerkjente SKEMA Business School i Frankrike kan du også ta 30 studiepoeng i prosjektledelse.

Tidligere kursdeltakere sier

Bestilling

Bestill nå og kom i gang med det samme. Du har tilgang til e-læringen i ett år og bestemmer selv tid og sted for dine studier.

8 800,- Gå til kursbestilling