Kurstilbud i prosjektledelse for Norsk Industri

Norsk Industri har avtale med Metier OEC Academy om leveranse av kurs og sertifiseringer i prosjektfaget. Under finner du en oversikt over kurstilbudet.

Rabatt for medlemsbedrifter

Alle ansatte i medlemsbedrifter i Norsk Industri får rabatt på Metier OEC sine åpne kurs og sertifiseringer, ved å benytte rabattkode ved påmelding. Rabattkoden finnes på Norsk Industris medlemssider.

Sertifiseringer

Vi tilbyr en rekke internasjonale sertifiseringer. Flere av sertifiseringene kan du velge å gjennomføre som enten e-læring eller klasseromskurs.

PRINCE2® Foundation

Vil du lære en allsidig og mye brukt metode for prosjektarbeid? Da er PRINCE2 kanskje det beste valget, og her lærer du alt det grunnleggende.

Hvordan ønsker du å gjennomføre kurset?

PRINCE2® Practitioner

Har du allerede sertifisert deg i PRINCE2 Foundation og ønsker en dypere forståelse for prosjektarbeid? I så fall bør du kikke nærmere på PRINCE2 Practitioner.

Hvordan ønsker du å gjennomføre kurset?

PRINCE2 Agile® Foundation

Kurs i PRINCE2 Agile Foundation som gir grunnleggende forståelse for bruk av smidige metoder i kombinasjon med PRINCE2.

Hvordan ønsker du å gjennomføre kurset?

PRINCE2 Agile® Practitioner

PRINCE2 Agile Practitioner er en sertifisering som dokumenterer videregående forståelse for bruk av PRINCE2 i kombinasjon med smidige metoder.

Hvordan ønsker du å gjennomføre kurset?

AgileSHIFT®

Kurs og sertifiseringsløp som gir deg en beste praksis for utvikling av smidig tankesett og bedriftskultur.

Hvordan ønsker du å gjennomføre kurset?

MoP® Foundation

En sertifisering som gir deg en innføring og innsikt i god praksis for porteføljestyring.

Kurs for gjennomføring på nett

Vi tilbyr en rekke anerkjente e-læringskurs, perfekte for å gjennomføre fra egen PC.

Prosjektledelse - oversikt og innsikt

Grunnkurset er vårt mest populære prosjektkurs. Kurset passer for deg som vil jobbe i prosjekter eller bli prosjektleder og har lite erfaring eller ingen kurs i prosjektledelse fra før.

Prosjektledelse i praksis

Dette kurset går gjennom prosjektprosessen trinn for trinn og tar opp helheten du trenger forståelse for hvis du skal kunne levere resultater som forventet.

Planlegging og realisering av gevinster

Et praktisk kurs for deg som raskt ønsker å komme i gang med god praksis for gevinstrealisering.

Prosjektorganisering og teamutvikling

Kurset gir innsikt i viktige regler og prinsipper for bygging av en effektiv prosjektorganisasjon i tillegg til sentrale metoder og forutsetninger for å etablere og utvikle et motivert team.

Kontraktstyring i prosjekterg

Kurset gir kunnskap om god praksis i kontraktsstyring. Du får en praktisk tilnærming til kontrakter som gir umiddelbar verdi i prosjekter.

Styring av prosjektusikkerhet

Kurset gir kunnskap om god praksis i kontraktsstyring. Du får en praktisk tilnærming til kontrakter som gir umiddelbar verdi i prosjekter.

Endringsledelse

Et praktisk kurs som gir deg velkjente modeller for endringsledelse og suksesskriteriene for hvordan disse kan tas i bruk i egen virksomhet.

Eierstyring i prosjekter

Å lede en organisasjon gjennom prosjekter krever vel så mye fra linjeledere som fra prosjektleder. Behovet for styringsinformasjon er ulikt, men begge rollene er avgjørende for suksess.

Planlegging og realisering av gevinster

Dette praktiske introduksjonskurset får deg raskt i gang med god praksis for gevinstrealisering. Lær hvordan du jobber for å planlegge og realisere gevinster i prosjekter.

Delta gratis på våre webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll i tiden som kommer.

Hva er SAFe®?

Gratis introduksjonswebinar om Scaled Agile Framework (SAFe®). Finn ut hva SAFe er og hva metoden består av.

Hva er MSP® og MoP?

Få en gratis introduksjon til MoP® (Management of Portfolios) og MSP® (Managing Successful Programmes) som er to internasjonalt anerkjente metoder, beste praksiser og sertifiseringer for styring og ledelse av porteføljer og programmer.

Endringsledelse og gevinstrealisering

Få en gratis introduksjon til temaene endringsledelse og gevinstrealisering og finn ut hvorfor du bør ha mer fokus på disse temaene i din organisasjon.

Hva er PRINCE2® Agile?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile®. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

Hva er PRINCE2®?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2®. Hør hvorfor sertifiseringen er verdens største innen prosjektledelse.

Hva er AgileSHIFT® ?

Finn ut hvordan AgileSHIFT kan hjelpe deg med beste praksis for utvikling av smidig tankesett og bedriftskultur. Delta på vårt gratis introduksjonswebinar om AgileSHIFT.

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.