Kontakt oss

Legg igjen en beskjed om det er noe du lurer på. Du vil få svar på mail så raskt vi har mulighet!

SKEMA Business School

SKEMA Business School er den største “business school” i Frankrike. Den har campuser i Lille, Paris, Nice, Rayleigh (USA) og Suzhou (Kina). SKEMA er et av få universiteter som satser spesifikt på prosjektledelse og som har globale ambisjoner. SKEMA er derfor en naturlig samarbeidspartner for Metier. Vi samarbeider om forskning og utdannelse. SKEMA har godkjent våre kursprogrammer som del av deres akademiske programmer, slik at våre deltakere kan få studiepoeng dersom de tar eksamen. Vi samarbeider også om en unik Executive MBA in Project Management. Her er også University of Texas, Dallas, en aktiv samarbeidspartner. SKEMA ligger høyt på den årlige rankingen av masterstudier som foretas av Financial Times. Se www.emba.no og www.skema.edu. Du kan også bruke studiepoeng fra våre kurs dersom du ønsker å søke opptak ved andre akademiske institusjoner.

Høgskolen i Molde

Høgskolen i Molde er en viktig samarbeidspartner for Metier mot den maritime klynge av prosjektorienterte virksomheter som finnes langs vår kyst. Våre kursmoduler supplerer flere av deres tilbud i markedet.

Project Management Institute

PMI er den amerikanske prosjektledelsesforeningen som har fått akkreditert sin «A Guide to the Project Management Body of Knowledge» (PMBOK®) som en amerikansk standard i prosjektledelse. De har også utviklet en sertifiseringsordning, PMP® – Project Management Professional, som baserer seg på PMBOK og som har blitt populær – spesielt i USA. Metier er godkjent som «RFP – Registered Education Provider» av PMI. Dette betyr at vi leverer sertifiseringen PMP®, og at de fleste av våre kurs gir «PDUer – professional development units» som PMI krever for at sertifiseringen vedlikeholdes over tid (60 PDUer kreves over hver 3 års periode). 

Axelos

Axelos er eier av rammeverkene PRINCE2, MSP og MoP. Metier er en ATO (accredited training provider) og affiliate for disse rammeverkene og kan gjennom dette tilby kurs og sertifiseringer

Oracle

Oracle er en av verden største leverandører av software. Metier er godkjent som forhandler av Primavera og er Oracle Gold Partner. Metier er også sertifisert som Oracle Certified Specialist fra Oracle University. Vi har konsulenter som er sertifisert til å gjøre opplæring og implementere Primavera-produkter. Våre Primavera kurs benytter manualer og hjelpemidler fra Oracle University.