Om oss

15 180

deltakere på prosjektledelseskurs i 2017

518

undervisningsdager i klasserom i 2017

156 000

timer ble brukt på nettstudier i 2017

16 300

sertifiseringer i PRINCE2 i 2017

Spesialister i prosjektledelse

Metier OEC har i over 30 år hjulpet mange av de fremste private og offentlige prosjektorienterte virksomheter med å styrke sin evne til å gjennomføre de riktige prosjektene innenfor rammene av god praksis i prosjektledelse. Metier OEC er en totalleverandør av tjenester og løsninger til prosjektorienterte virksomheter og leverer:

  • Rådgiving innenfor eierstyring, prosjektledelse og prosjektstyring.
  • Opplæring av sentrale målgrupper; prosjekteier, prosjektleder og prosjektteam.
  • Prosjektfaglige ressurser eller hele prosjektteam til planlegging og gjennomføring av kundens prosjekter.
  • IT-systemer til planlegging og oppfølging av prosjektene.

Nordens største prosjektskole

Metier OEC Academy er Nordens største prosjektskole med tusenvis av deltakere på kurs som leder til internasjonale sertifiseringer og verdensledende studier.

Lokaler

Vi holder til på Smestad i Hoffsveien 70 C med kort avstand fra offentlig transport. Vi har også egne kurslokaler på Hoff i Hovsfaret 4.

Besøksaddresse:
Hoffsveien 70C, Smestad, 0377 Oslo

Postadresse:
Pb. 118 Smestad, 0309 Oslo

Hovedkontor

Våre ansatte

Halvard S. Kilde

Halvard S. Kilde

CEO

Halvard er administrerende direktør i Metier OEC. Han har i over 20 år jobbet med enkeltprosjekter og prosjektorienterte virksomheter nasjonalt og internasjonalt. Han bruker mye av sin tid som rådgiver for ledelse av større prosjektvirksomheter.

Tove Bertelsen

Tove Bertelsen

Director

Tove er leder for Metier OEC Academy og har jobbet med kompetanseutvikling og læring gjennom hele sin karriere. De siste 17 årene har hun vært med på å bygge opp Metier OEC Academy til en ledende leverandør av studier, kurs og sertifiseringer innen prosjekt-, program- og porteføljeledelse.

Henning Bækken

Henning Bækken

Director

Henning har i mange år arbeidet med forbedring og kompetanseutvikling hos virksomheter der prosjekt er viktig. Han er sertifisert innen PRINCE2®, MSP®, MoP® og MoV® og brenner for prosjekt som arbeids- og organisasjonsform.

Jon Arve Wålberg

Jon Arve Wålberg

Director of Online Business Development

Jon Arve er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Våre kurs og sertifiseringer utgjør en forskjell i hverdagen til folk som jobber i prosjekter da de bidrar til økt kompetanse.

Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg

Director Outplacement

Vigdis er leder for Metier OEC Outplacement. Hun er ekspert på karriererådgivning til høyt utdannede på jobbjakt. Gjennom vårt unike omstillingsprogram har hun i løpet av de siste 15 årene bistått over 4000 nedbemannede med å komme i ny jobb.

Vivian Erster Dalan

Vivian Erster Dalan

Teamleder Corporate Training

Vivian har totalansvaret for bedriftstilpasset opplæring og personalansvaret for koordinatorene og Account Managerene på avdelingen. I tillegg jobber hun som Account Manager for blant annet Rambøll, Coop, Atea, Akershus Fylkeskommune, Fylkeskommunene mfl.

Kristine Lindeman

Kristine Lindeman

Content and Educational Manager

Kristine er ansvarlig for det pedagogiske fokuset i vår læringsløsning. Hun har lang erfaring innen utvikling av nettbasert læring og jobber med å holde vår kursporteføje oppdatert. Vi er opptatt av at innholdet i våre kurs er relevant og at det fører til endring i adferd hos våre deltakere.

Espen Skaarer

Espen Skaarer

Learning Solutions Manager

Espen har hovedansvar for forvaltning og drift av vår læringsløsning myMetier. Han er ansvarlig for at våre e-læringskurs har et enkelt brukergrensesnitt med moderne pedagogiske læringsteknikker som fungerer på pc, nettbrett og mobil.

Per Ståle Lofnes

Per Ståle Lofnes

Fagansvarlig

Per Ståle har mer enn 20 års erfaring med utøvelse av prosjektfaget i praksis. Han brenner for faget og er en av våre mest etterspurte kurs- og foredragsholdere. Han bistår i dag flere av våre kunder med utvikling og innføring av prosesser for prosjektledelse.

Christine Køster

Christine Køster

Inbound Marketing Manager

Christine er ansvarlig for at vi produserer godt innhold om våre kurs og sertifiseringer i prosjektledelse på våre nettsider. Gjennom nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse er målet å bistå alle som jobber i og med prosjekter.

Monica Økshaug

Monica Økshaug

Account Development Manager

Monica har 15 års erfaring med tilrettelegging av opplæringsprogrammer for en lang rekke norske og internasjonale virksomheter som Telenor, Forsvaret, Statsbygg og Helse Sør-Øst. Hun har fokus på hvilke effekter og verdiskapning kunden søker, og har ansvar for videreutvikling av programmene slik at de bidrar til dette.

 

 

Kristine Edner Wæhler

Kristine Edner Wæhler

Account Manager

Kristine har kundeansvar for flere av våre bedriftsinterne opplæringsprogram. Hun jobber blant annet med store kunder som Skanska, Statkraft, EVRY, PWC, Omsorgsbygg og Undervisningsbygg.

Åse Magrethe Bøe

Åse Magrethe Bøe

Prosjektsikkerhetsleder

Åse Margrethe er for tiden utleid som konsulent i et prosjekt hos Vann- og avløpsetaten, Oslo kommune.


Janne Berning-Johansen

Janne Berning-Johansen

Account Manager

Janne har ansvaret for kunder med bedriftsinterne opplæringsprogram, deriblandt kunder som Sweco, DNV, Nexans, Kongsberg-gruppen mfl. Stillingen innebærer kontinuerlig videreutvikling av kunderelasjoner, mersalg, budsjett og resultatansvar, styringsgruppe arbeid mm.

Mariann Lohne Øy

Mariann Lohne Øy

Account Manager

Mariann er i permisjon frem til august. Når hun er tilbake vil hun få ansvaret for flere av våre kunder med bedriftsinterne opplæringsprogram.

Sumbal Akhtar

Sumbal Akhtar

Certification Manager

Sumbal er ekspert på de ledende internasjonale sertifiseringene i prosjektledelse. Hun er ansvarlig for avtalene med våre globale samarbeidspartnere som Project Management Institute (PMI), SKEMA Business School, Peoplecert og Axelos.


Charlotte Wikdal Halle

Charlotte Wikdal Halle

Online Coordinator

Charlotte er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere som bestiller kurs og sertifiseringer på nett.

Victoria Stensøe

Victoria Stensøe

Program Coordinator

Victoria er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere. Hun har blant annet hovedansvaret for store kunder som EVRY, Omsorgsbygg og Nexans.

Ilse Johansen

Ilse Johansen

Program Coordinator

Ilse er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere. Hun har blant annet hovedansvaret for store kunder som Forsvaret og Sweco. I tillegg er Ilse kundeansvarlig og kursinstruktør for leveransen av Sikkerhetskurs til Follobanenprosjektet.

Celine Pettersen Kommandantvold

Celine Pettersen Kommandantvold

Program Coordinator

Celine er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere. Hun har blant annet hovedansvaret for store kunder som Skanska, Rambøll og Kongsberg.

Silje Molund Luzajic

Silje Molund Luzajic

Exam Coordinator

Silje jobber som eksamenskoordinator på tvers av våre kunder. Hun er ansvarlig for gjennomføring av eksamener og oppfølging av studiepoeng i samarbeid med SKEMA Business School i Frankrike. Hun har også ansvar for planlegging, markedsføring og gjennomføring av noen av våre sertifiseringer og kurs i prosjektveiviseren.

Ivana Zahradnickova

Ivana Zahradnickova

Program Coordinator

Ivana er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere.

Jelena Racic

Jelena Racic

Prosjekt koordinator

Jelena jobber som prosjektkoordinator for arbeidsmarkedstiltaket "Prosjektstyring". Hun sørger for koordinering, planlegging og struktur i forbindelse med våre kursleveranser.

Erika Carlsten Rodriguez

Erika Carlsten Rodriguez

Mentor og operasjonelt ansvarlig

Erika jobber som mentor og operasjonelt ansvarlig for arbeidsmarkedstiltaket "Prosjektstyring". Hun er sertifisert i JTI og Goal mapping og bistår deltakerne med intervjutrening og eksamenforberedelser.

Lotte Gulliksen

Lotte Gulliksen

Pedagogisk ansvarlig

Lotte underviser og veileder kursdeltakere som deltar på arbeidsmarkedstiltaket "Prosjektstyring". Hun er utdannet pedagog og har hjulpet tusenvis av mennesker ut i jobb; innenfor alle bransjer og på alle nivåer.

Våre kursholdere

Vi er stolte over å kunne tilby kundene våre topp instruktører med variert bakgrunn og årevis med erfaring fra sine respektive fagfelt og bransjer. Når de ikke underviser, jobber de som prosjektledere ute i den virkelige verden. De har sett og opplevd ting i praksis – og gjør teorien levende i klasserommet.