Om oss

deltakere på prosjektledelseskurs i 2018

undervisningsdager i klasserom i 2018

timer ble brukt på nettstudier i 2018

personer sertifisert i PRINCE2

Spesialister i prosjektledelse

Metier OEC har i over 30 år hjulpet mange av de fremste private og offentlige prosjektorienterte virksomheter med å styrke sin evne til å gjennomføre de riktige prosjektene innenfor rammene av god praksis i prosjektledelse. Metier OEC er en totalleverandør av tjenester og løsninger til prosjektorienterte virksomheter og leverer:

  • Rådgiving innenfor eierstyring, prosjektledelse og prosjektstyring.
  • Opplæring av sentrale målgrupper; prosjekteier, prosjektleder og prosjektteam.
  • Prosjektfaglige ressurser eller hele prosjektteam til planlegging og gjennomføring av kundens prosjekter.
  • IT-systemer til planlegging og oppfølging av prosjektene.

Nordens største prosjektskole

Metier OEC Academy er Nordens største prosjektskole med tusenvis av deltakere på kurs som leder til internasjonale sertifiseringer og verdensledende studier.

Lokaler

Besøksadresse:
Hovfaret 10, 0275 Oslo

Postadresse:
Pb. 118 Smestad, 0309 Oslo

Hovedkontor

Våre ansatte

Halvard S. Kilde

Halvard S. Kilde

CEO

Halvard er administrerende direktør i Metier OEC. Han har i over 20 år jobbet med enkeltprosjekter og prosjektorienterte virksomheter nasjonalt og internasjonalt. Han bruker mye av sin tid som rådgiver for ledelse av større prosjektvirksomheter.

Tove Bertelsen

Tove Bertelsen

Director

Tove er leder for Metier OEC Academy og har jobbet med kompetanseutvikling og læring gjennom hele sin karriere. De siste 17 årene har hun vært med på å bygge opp Metier OEC Academy til en ledende leverandør av studier, kurs og sertifiseringer innen prosjekt-, program- og porteføljeledelse.

Per Ståle Lofnes

Per Ståle Lofnes

Fagansvarlig

Per Ståle har mer enn 20 års erfaring med utøvelse av prosjektfaget i praksis. Han brenner for faget og er en av våre mest etterspurte kurs- og foredragsholdere. Han bistår i dag flere av våre kunder med utvikling og innføring av prosesser for prosjektledelse.

Jon Arve Wålberg

Jon Arve Wålberg

Director of Online Business Development

Jon Arve er ansvarlig for at vi utvikler og tilbyr gode og relevante kurs og sertifiseringer i prosjektledelse via våre nettsider. Våre kurs og sertifiseringer utgjør en forskjell i hverdagen til folk som jobber i prosjekter da de bidrar til økt kompetanse.

Vivian Erster Dalan

Vivian Erster Dalan

Teamleder Corporate Training

Vivian har totalansvaret for bedriftstilpasset opplæring og personalansvaret for koordinatorene og Account Managerene på avdelingen. I tillegg jobber hun som Account Manager for blant annet Rambøll, Coop, Atea, Akershus Fylkeskommune, Fylkeskommunene mfl.

Kristine Lindeman

Kristine Lindeman

Content and Educational Manager

Kristine er ansvarlig for det pedagogiske fokuset i vår læringsløsning. Hun har lang erfaring innen utvikling av nettbasert læring og jobber med å holde vår kursporteføje oppdatert. Vi er opptatt av at innholdet i våre kurs er relevant og at det fører til endring i adferd hos våre deltakere.

Christine Køster

Christine Køster

Inbound Marketing Manager

Christine er ansvarlig for at vi produserer godt innhold om våre kurs og sertifiseringer i prosjektledelse på våre nettsider. Gjennom nyttig informasjon og fagstoff relatert til prosjektledelse er målet å bistå alle som jobber i og med prosjekter.

Espen Skaarer

Espen Skaarer

Learning Solutions Manager

Espen har hovedansvar for forvaltning og drift av vår læringsløsning myMetier. Han er ansvarlig for at våre e-læringskurs har et enkelt brukergrensesnitt med moderne pedagogiske læringsteknikker som fungerer på pc, nettbrett og mobil.

Åse Magrethe Bøe

Åse Magrethe Bøe

Konsulent

Åse Margrethe er for tiden utleid som konsulent i et prosjekt hos Politiet.

 

Mariann Lohne Øy

Mariann Lohne Øy

Account Manager

Mariann har ansvaret for flere av våre kunder med bedriftsinterne opplæringsprogram. Hun jobber blant annet med store kunder som Kongsberggruppen, Forsvaret, DNV GL og Thommessen.

Kristine Edner Wæhler

Kristine Edner Wæhler

Account Manager

Kristine har kundeansvar for flere av våre bedriftsinterne opplæringsprogram. Hun jobber blant annet med store kunder som Skanska UK, Statkraft, EVRY, PWC, Omsorgsbygg og Undervisningsbygg.

Janne Berning-Johansen

Janne Berning-Johansen

Account Manager

Janne har ansvaret for kunder med bedriftsinterne opplæringsprogram, deriblandt kunder som Sweco, DNV, Nexans, Kongsberg-gruppen mfl. Stillingen innebærer kontinuerlig videreutvikling av kunderelasjoner, mersalg, budsjett og resultatansvar, styringsgruppe arbeid mm.

Victoria Stensøe

Victoria Stensøe

Program Coordinator

Victoria er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere. Hun har blant annet hovedansvaret for store kunder som Skanska, Omsorgsbygg, Veidekke og Nexans.

Celine Pettersen Kommandantvold

Celine Pettersen Kommandantvold

Program Coordinator

Celine er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere.

Sumbal Akhtar

Sumbal Akhtar

Certification Manager

Sumbal er ekspert på de ledende internasjonale sertifiseringene i prosjektledelse. Hun er ansvarlig for avtalene med våre globale samarbeidspartnere som Project Management Institute (PMI), SKEMA Business School, Peoplecert og Axelos.

 

Silje Molund Luzajic

Silje Molund Luzajic

Exam Coordinator

Silje jobber som eksamenskoordinator på tvers av våre kunder. Hun er ansvarlig for gjennomføring av eksamener og oppfølging av studiepoeng i samarbeid med SKEMA Business School i Frankrike. Hun har også ansvar for planlegging, markedsføring og gjennomføring av noen av våre sertifiseringer og kurs i prosjektveiviseren.

Charlotte Wikdal Halle

Charlotte Wikdal Halle

Online Coordinator

Charlotte er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere som bestiller kurs og sertifiseringer på nett.

Simia Nekonam

Simia Nekonam

Program Coordinator

Simia er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere. Hun har blant annet hovedansvaret for store kunder som Kongsberggruppen, TrønderEnergi og Siemens. I tillegg er hun kundeansvarlig og kursinstruktør for leveransen av Sikkerhetskurs til Follobanenprosjektet.

Cathrine Andenæs Bull

Cathrine Andenæs Bull

Program Coordinator

Cathrine er ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere. Hun har blant annet hovedansvaret for store kunder som Forsvaret, PGS, NAV og Skatteetaten.

Astrid Kordal Næss

Astrid Kordal Næss

Program Coordinator

Astrid er for tiden utleid som Training Manager i et ERP prosjekt. Til vanlig er hun ansvarlig for det administrative rundt kursgjennomføringer og daglig oppfølging av våre deltakere.

Outplacement

Vigdis Lamberg

Vigdis Lamberg

Director Outplacement

Vigdis er leder for Metier OEC Outplacement. Hun er ekspert på karriererådgivning til høyt utdannede på jobbjakt. Gjennom vårt unike omstillingsprogram har hun i løpet av de siste 15 årene bistått over 4000 nedbemannede med å komme i ny jobb.

Erika Carlsten Rodriguez

Erika Carlsten Rodriguez

Mentor og operasjonelt ansvarlig

Erika jobber som mentor og operasjonelt ansvarlig for arbeidsmarkedstiltaket "Prosjektstyring". Hun er sertifisert i JTI og Goal mapping og bistår deltakerne med intervjutrening og eksamenforberedelser.

Lotte Gulliksen

Lotte Gulliksen

Pedagogisk ansvarlig

Lotte underviser og veileder kursdeltakere som deltar på arbeidsmarkedstiltaket "Prosjektstyring". Hun er utdannet pedagog og har hjulpet tusenvis av mennesker ut i jobb; innenfor alle bransjer og på alle nivåer.

Jelena Racic

Jelena Racic

Prosjekt koordinator

Jelena jobber som prosjektkoordinator for arbeidsmarkedstiltaket "Prosjektstyring". Hun sørger for koordinering, planlegging og struktur i forbindelse med våre kursleveranser.

Janne Granberg

Janne Granberg

Mentor og kursholder

Janne jobber som mentor og kursholder i Metier OEC Outplacement. Hun er sertifisert EQ-veileder, samt NLP Master Practitioner Coach.

Cecilie Holstad Lone

Cecilie Holstad Lone

Mentor og kursholder

Cecilie jobber som mentor og kursholder i Metier OEC Outplacement. Hun har lang erfaring som mental trener og foredragsholder, og er sertifisert NLP Master Practitioner og HR coach.

Inger Marie Augestad

Inger Marie Augestad

Mentor og kursholder

Inger Marie jobber som mentor og kursholder i Metier OEC Outplacement.

Våre kursholdere

Vi er stolte over å kunne tilby kundene våre topp instruktører med variert bakgrunn og årevis med erfaring fra sine respektive fagfelt og bransjer. Når de ikke underviser, jobber de som prosjektledere ute i den virkelige verden. De har sett og opplevd ting i praksis – og gjør teorien levende i klasserommet.