PRINCE2 Agile®

Rammeverk som lærer deg hvordan du bruker smidige metoder i kombinasjon med PRINCE2.

Informasjon om kurs og sertifisering i PRINCE2 Agile®

PRINCE2 Agile® er et smidig rammeverk fra Axelos. Det bygger på prosjektrammeverket PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban og Lean Startup. Gjennom kurs og sertifisering i PRINCE2 Agile® Foundation eller PRINCE2 Agile® Practitioner lærer du hvordan smidige metoder passer inn i et PRINCE2-prosjekt. Sertifiseringene egner seg for deg som jobber i prosjekter og benytter smidige metoder.

Læringsmål for sertifiseringene

PRINCE2 Agile® Foundation

  • Forståelse for PRINCE2 Agile - bakgrunn, introduksjon og konsept
  • Forståelse for hvorfor man bør kombinere PRINCE2 og smidig
  • God innsikt i smidig-metodikkene Scrum, Kanban og Lean Startup

PRINCE2 Agile® Practitioner

  • Bygger videre på PRINCE2 Agile Foundation og gir forståelse for hvordan man tilpasser PRINCE2 Agile og PRINCE2 til uliker typer prosjekter.

Slik blir du sertifisert i PRINCE2 Agile

For å sertifisere deg som PRINCE2 Agile Foundation kreves ingen forkunnskaper. Du kan ta sertifiseringen som et e-læringskurs eller et klasseromskurs med etterfølgende eksamen.

Dersom du ønsker å bygge på videre med en sertifisering i PRINCE2 Agile Practitioner må du enten ha en sertifisering i PRINCE2 Foundation eller PRINCE2 Agile Foundation.

E-læringskurs

Ved å ta PRINCE2 Agile® Foundation eller Practitioner som selvstudie får du fleksibilitet til å forberede deg til sertifiseringen i ditt eget tempo. Når og hvor du vil.

Klasseromskurs

Vårt intensive klasseromskurs i PRINCE2 Agile® Foundation tar deg gjennom det du trenger å kunne for å bestå på eksamen i løpet av tre dager.

Har du spørsmål om kurset?