Studieveileder

La oss hjelpe deg med å finne riktig kurs, studie eller sertifisering

Hvilket kurs eller sertifisering bør jeg velge?

Stadig mer av arbeidet vi utfører foregår i prosjekter. Å bygge kompetanse igjennom et kurs eller en sertifisering er smart dersom man ønsker en bedre forståelse for prosjektledelse eller en CV som er attraktiv for potensielle arbeidsgivere og oppdragsgivere.

Det finnes en liten jungel av kurs og sertifiseringer i prosjektledelse og tilknyttede fagområder som program- og porteføljestyring. En kjent utfordring er beslutningen om hvilken du skal satse på.

Målet med denne kursveilederen er å gi deg en personling anbefaling over hvilke kurs eller sertifiseringer som er rett for deg. Du svarer på noen enkle spørsmål om din bakgrunn, erfaring og målsetting med å ta et kurs eller en sertifisering og du vil bli kontaktet av vår studieveileder med en skreddersydd plan for din utvikling.

Fyll ut skjemaet under og bli kontaktet av vår studieveileder

Bestill studieveiledning

Få hjelp til å finne ut av hvilke kurs, sertifiseringer eller studier som er riktig for deg. Våre studieveiledere har lang erfaring og vil guide deg til hva som passer best for deg, dine interesser og karriereønsker for fremtiden.

Fyll ut skjemaet på denne siden - våre studieveiledere står klar for å snakke med deg. Legg gjerne igjen annen nyttig informasjon til veileder i kommentarfeltet.