Webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

Hva er PRINCE2®?

PRINCE2 er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 og hvilken nytte PRINCE2 kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

Hva er PRINCE2® Agile?

PRINCE2 Agile® er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 Agile og hvordan du tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid.

Samtidig prosjektering

Samtidig prosjektering er et sertifiseringsløp som lærer deg hvordan Samtidig prosjektering kan anvendes for å oppnå raskere prosjektrealisering, økt innovasjon og bedre kvalitet i bygg- og anleggsprosjekter.

På dette webinaret vil du høre mer om bakgrunnen for forskningsprosjektet, fire temaer som sikrer godt gjennomførte prosjekter og mulige gevinster med samtidig prosjektering.

Hva er MSP®? Styring av ledelse og programmer

MSP® (Managing Successful Programmes) er en internasjonalt anerkjent metode, beste praksis og sertifisering for styring og ledelse av programmer.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med MSP, hvilke oppdateringer som er gjort på den nye versjonen og hvilken nytte MSP kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

forsiden til veileder for verdistyrt prosjektutvikling

Verdistyrt prosjektutvikling

Verdistyrt prosjektutvikling er en sertifisering og en veileder som gir deg innsikt i hvordan man bør jobbe med prosjekter for å sikre maksimal verdi ut av hver investerte krone.

På dette webinaret vil du høre mer om hva verdistyrt prosjektutvikling er, suksessfaktorene for verdioptimalisering og hvordan disse kan håndteres i egene prosjekter. 

Webinarkalender

NavnDatoTidspunkt
Hva er PRINCE2®? 12. august 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Webinar - Samtidig prosjektering 17. august 2021 09:00 - 10:00 Les mer
MSP - Styring og ledelse av programmer 27. august 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2 Agile®? 09. september 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Innføring i verdistyrt prosjektutvikling 23. september 2021 09:00 - 10:00 Les mer

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.