Webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

Hva er PRINCE2® Agile?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile®. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

Hva er PRINCE2®?

PRINCE2 er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 og hvilken nytte PRINCE2 kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

Hva er IT Project Professional?

IT Project Professional (ITPP) er en sertifisering i smidig prosjektstyring og prosjektledelse som gir deg det du trenger for å lykkes med IT-utviklingsprosjekter. Den fokuserer på styrkene ved smidig gjennomføringsmetodikk samtidig som beste praksis for prosjektstyring ivaretas.

Delta på vårt gratis introduksjonswebinar for å lære mer om ITPP og hvilken nytte det kan gi dine IT-prosjekter og -satsninger.

Webinarkalender

NavnDatoTidspunkt
Hva er ITPP? 23. juni 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2 Agile®? 24. juni 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2®? 12. august 2021 09:00 - 10:00 Les mer

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.