Webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

forsiden til veileder for verdistyrt prosjektutvikling

Innføring i Verdistyrt prosjektutvikling

Verdistyrt prosjektutvikling er en sertifisering og en veileder som gir deg innsikt i hvordan man bør jobbe med prosjekter for å sikre maksimal verdi ut av hver investerte krone.

På dette webinaret vil du høre mer om hva verdistyrt prosjektutvikling er, suksessfaktorene for verdioptimalisering og hvordan disse kan håndteres i egne prosjekter.

forsiden til veileder for verdistyrt prosjektutvikling

Dette må du kunne for å lykkes med prosjekter

«Prosjekt» er velkjent arbeidsform for fleste. Hvorfor? Svaret er enkelt: det fungerer. Rettelse: Det fungerer hvis du har kompetansen til det. Flere oppgaver organiseres som prosjekter, uten at de ansatte nødvendigvis har kompetansen til å gjennomføre et prosjekt på en profesjonell måte.

På dette webinaret tar vi deg gjennom noen grunnleggende prinsipper for å lykkes med prosjekt som arbeidsform.

Hva er AgileSHIFT?

AgileSHIFT er en veiledning som muliggjør hurtige og gjennomgripende endringer i virksomheten og kan ses på som en beste praksis for utvikling av et smidig tankesett og en smidig bedriftskultur. Finn ut hvordan AgileSHIFT kan hjelpe deg med beste praksis for utvikling av smidig tankesett og bedriftskultur.
webinar PRINCE2

Slik gjør du virksomheten i stand til å sikre verdi i prosjektene

Prosjekt blir en mer og mer utbredt arbeidsform også i mindre organisasjoner og utenfor de mer tradisjonelle prosjektindustriene. Mange har etter hvert både kompetanse om og struktur for tradisjonell prosjektledelse på plass. Mer ukjent er fortsatt virksomhetsledelsen rolle i prosjekter og en strukturert tilnærming til faget prosjekteierstyring.

På dette webinaret vil du få et innblikk i ledelsens rolle inn mot prosjekter, forskjellene på store og små prosjekter - og hva betyr det for deg som leder, hva som kjennetegner de som lykkes gang etter gang og hvilke verktøy man har som virksomhetledelse i kampen for å sikre verdi.

webinar PRINCE2

Hva er PRINCE2®?

PRINCE2 er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 og hvilken nytte PRINCE2 kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

Hva er PRINCE2® Agile?

PRINCE2 Agile® er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 Agile og hvordan du tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid.

Webinarkalender

NavnDatoTidspunkt
Innføring i verdistyrt prosjektutvikling 30. september 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Slik gjør du virksomheten i stand til å sikre verdi i prosjektene 12. oktober 2021 09:00 - 09:45 Les mer
Hva er PRINCE2®? 14. oktober 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2 Agile®? 28. oktober 2021 09:00 - 10:00 Les mer

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.