Webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

NavnDatoTidspunkt
Hva er PRINCE2 Agile®? 28. oktober 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er Leading SAFe? 02. november 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hvordan bli bedre i prosjektplanlegging med Samtidig prosjektering 11. november 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2®? 23. november 2021 09:00 - 10:00 Les mer

Hva er PRINCE2® Agile?

PRINCE2 Agile® er en smidig sertifisering fra Axelos som bygger på prosjektmetodikken PRINCE2® og kjente smidige metoder som Scrum, Kanban, Lean Startup og Cynefin.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 Agile og hvordan du tilpasser PRINCE2 for smidig arbeid.

Hva er SAFe®?

Scaled Agile Framework (SAFe®) er et internasjonalt ledende rammeverk for produktutvikling i store organisasjoner der flere team og avdelinger skal jobbe sammen om større smidige prosjekter. Finn ut hva SAFe er og hva metoden består av.

Hvordan bli bedre i prosjektplanlegging med Samtidig Prosjektering

Alle som har hatt ansvar for et større prosjekt, vet hvor overveldende det kan føles å gå i gang med å systematisere arbeidet. Hvor starter jeg? Hvilke metoder skal jeg velge? Hvilke prosjektprosesser må utvikles og følges i prosjektet? Har du kjent på slike utfordringer, bør du melde deg på dette webinaret!
webinar PRINCE2

Hva er PRINCE2®?

PRINCE2 er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 og hvilken nytte PRINCE2 kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.