Webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

Lansering av veileder for Verdistyrt prosjektutvikling 2.0

For to år siden lanserte Sykehuset i Vestfold, Skanska og Metier OEC første veileder for Verdistyrt prosjektutvikling. Da var de to referanseprosjektene for metoden kommet langt nok til at vi kunne hente ut dokumentert informasjon. Når vi nå slipper versjon 2.0 er Politiets nasjonale beredskapssenter levert på tid, og hele 100 millioner under avtalt kostnad. Tønsbergprosjektet vil leveres innenfor de ambisiøse rammene som ble satt.

28. april får du en en rask innføring i metoden, resultatene fra referanseprosjektene og du får vite mer om hva som er nytt i veileder 2.0.

Hva er PRINCE2®?

PRINCE2 er en anerkjent sertifisering for effektiv prosjektledelse. Metoden er internasjonal, og kan skreddersys og tilpasses de fleste organisasjoner, bransjer og prosjekter.

På dette webinaret vil du høre mer om hva som er unikt med PRINCE2 og hvilken nytte PRINCE2 kan gi deg, selskapet du jobber i og prosjektene dine.

Autosys kjøretøy - veien til suksess

Statens vegvesens prosjekt Autosys kjøretøy har nylig blitt trukket frem som en digital suksesshistorie av regjeringen. For seks år siden var prosjektet klassifisert som en fiasko. Hvordan snudde de prosjektet og skapte suksessen det til slutt ble?

Nettopp det forteller prosjektleder Erik Johannesen i Statens vegvesen i vårt webinar 05.05. I tillegg diskuterer han suksessfaktorene med Rine Larsen Hoem, Teresa Edland og Halvard Kilde i Metier OEC, som alle kjenner prosjektet godt.

Hva er MSP® og MoP?

Få en gratis introduksjon til MoP® (Management of Portfolios) og MSP® (Managing Successful Programmes) som er to internasjonalt anerkjente metoder, beste praksiser og sertifiseringer for styring og ledelse av porteføljer og programmer.

Hva er PRINCE2® Agile?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile®. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

Webinarkalender

NavnDatoTidspunkt
Lansering av veileder for Verdistyrt prosjektutvikling 2.0 28. april 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2®? 05. mai 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Autosys kjøretøy - veien til suksess 05. mai 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er MSP og MOP? 12. mai 2021 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2 Agile®? 25. mai 2021 09:00 - 10:00 Les mer

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.