Webinarer

Vi tilbyr gratis webinar innenfor ulike temaer i prosjektledelse flere ganger i måneden for å inspirere og gi deg litt faglig påfyll.

Hva er ITPP?

IT Project Professional (ITPP) kombinerer PRINCE2 Agile ® og smidig beste praksis med velprøvde prinsipper for god resultatstyring. Sertifiseringen gir deg det du trenger for å lykkes med IT-satsningene dine. Delta på vårt gratis introduksjonswebinar om ITPP for å lære mer.

Hva er PRINCE2®?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2®. Hør hvorfor sertifiseringen er verdens største innen prosjektledelse.

Hva er prosjekteierstyring og hvorfor er det viktig?

På dette webinaret får du en innføring i hva prosjekteierstyring er og hvorfor det er viktig. Vi skal rydde i hva som er prosjektleder og prosjekteiers respektive ansvarsområder. Til sist vil vi gjennomgå hva en styringsgruppe er og hvorfor vi har det.

Hva er AgileSHIFT® ?

Finn ut hvordan AgileSHIFT kan hjelpe deg med beste praksis for utvikling av smidig tankesett og bedriftskultur. Delta på vårt gratis introduksjonswebinar om AgileSHIFT.

Hva er PRINCE2® Agile?

Gratis introduksjonswebinar til PRINCE2 Agile®. Hør mer om rammeverket som kombinerer det beste fra to verdener - smidig og PRINCE2®.

Hva er MSP® og MoP?

Få en gratis introduksjon til MoP® (Management of Portfolios) og MSP® (Managing Successful Programmes) som er to internasjonalt anerkjente metoder, beste praksiser og sertifiseringer for styring og ledelse av porteføljer og programmer.

Webinarkalender

NavnDatoTidspunkt
Hva er prosjekteierstyring og hvorfor er det viktig? 8. oktober 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er ITPP? 13. oktober 2020 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er PRINCE2®? 15. oktober 2020 09:00 - 10:00 Les mer
Hva er AgileSHIFT? 21. oktober 2020 09:00 - 10:00 Les mer

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.