Hva er IT Project Professional?

Introduksjon til IT Project Professional

IT Project Professional kombinerer PRINCE2 Agile ® og smidig beste praksis med velprøvde prinsipper for god resultatstyring. Sertifiseringen gir deg det du trenger for å lykkes med IT-satsningene dine.

Du vil få en bedre forståelse for hvordan smidig prinsipper og teknikker kan kombineres med mer tradisjonelle metoder for oppfølging og rapportering mot virksomhetsledelsen, og lære hvordan man kan planlegge, lede og gjennomføre en smidig satsning ved å bruke prosjektstyringsmetoder uten å gå på bekostning av smidig arbeidsform, og samtidig sikre best mulig måloppnåelse for både forretning-, bruker- og leverandørinteresser.

En ITPP-sertifisering gir deg et dybdedykk i hvordan smidig brukes, og bør brukes i praksis i IT-prosjekter og -satsninger. Med PRINCE2 Agile ® sertifiseringen lærer du mye av teorien – med ITPP i tillegg lærer vi deg beste praksis.

Agenda

  • Hva er ITPP?
  • Hvorfor ITPP (og ikke bare smidig) i et kontinuerlig produktteam
  • Hvorfor ITPP (og ikke bare PRINCE2 Agile) i et prosjekt
  • Veien til en ITPP sertifisering

Om Ida Lau Borch

Ida jobber som prosjektleder i Promis. Ida er utdannet sivilingeniør innen data, og jobbet som utvikler noen år før begynte å jobbe med prosjektledelse, løsningsspesifikasjon og opplæring/metodeutvikling på heltid. Hun har stort sett jobbet som konsulent de siste årene, men har hatt noen perioder med linjeledelse innimellom.

Hvordan delta?

Webinar er et kort seminar som du kan følge direkt fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon.

Kursdatoer

Dato:
16. juni 2022
Tid:
09:00 - 10:00
Sted:
Online

Påmelding