MSP® - Styring og ledelse av programmer

Hva er MSP® 

For å gjennomføre vellykkede endringsprosesser kan det være nødvendig å gjennomføre flere prosjekter over tid for å oppnå et felles strategisk mål og realisere gevinstene. MSP® (Managing Successful Programmes) er en internasjonalt anerkjent metode, beste praksis og sertifisering for styring og ledelse av programmer.

 Agenda

Hva er  programledelse?
Å levere komplekse endringsprosesser kan kreve flere prosjekter og eventuelt programmer med sammenkoblinger og avhengigheter. Disse må koordineres og styres på en effektiv måte. Når er det hensiktsmessig å innføre MSP ledelsesnivåene i endringsprosesser? 

Introduksjon til MSP®
- prinsipper, prosesser og styringstemaer

Hva er nytt i MSP ® 5th Edition?
Hør hva som er oppgradert i den nye versjonen av Managing Successfull Programs

Veien til en MSP sertifisering?
Hvordan blir du sertifisert og hvem passer det for?

Spørsmål og svar

 

Hvordan delta?

Webinar er et kort seminar som du kan følge direkt fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon.

Om Torbjørn Kågen

Torbjørn er erfaren og engasjert prosjekt- og programleder med høy kompetanse på planlegging, risiko- og kvalitetsstyring innen IKT-prosjekter.
Han har også lang erfaring med endringsledelse, virksomhetsforbedringer og kunnskapsbygging av tverrfaglige, globale team. Torbjørn har en teknisk bakgrunn som produktarkitekt og utvikling/produktingeniør.
Han er sertifisert innen SAFe, PRINCE2 Practitioner, Kongsberg Project Professional Certified (tilsvarende PMP nivå), er godkjent PRINCE2 instruktør, samt har en Mastergrad i prosjektledelse med fokus på usikkerhetshåndtering.

Kursdatoer

Dato:
27. august 2021
Tid:
09:00 - 10:00
Sted:
Online

Påmelding