Nettstudier innen prosjektledelse i Norge

Ønsker du å ta en utdannelse innen ledelse?

Metier tilbyr nettstudier innen prosjektledelse i Norge, både grunnkurs som passer alle og kurs for de som er viderekomne i faget.

Nettstudier har blitt stadig mer populært i Norge, og det er ikke uten grunn. Å ta en utdanning på nett gir deg mye større frihet til å gjøre andre ting ved siden av. Dessuten står du fritt til å følge studieløpet i ditt eget tempo, og du vil ha tilgang til kurset både hvor og når du vil.

Nettstudier i hele Norge

Å ta et prosjektlederkurs på nett, kan du gjøre mens du opplever hva landet har å by på. Enten du ønsker å studere mens du besøker byer som OsloStavangerBergenTrondheimKristiansand eller Tromsø- så er mulighetene tilstede.

Å ta et nettstudie i Norge er en enkel, men svært lønnsom investering for deg og din karriere. At du kan disponere tiden din slik det passer deg, gir rom for både morsomme opplevelser eller jobb ved siden av studiet. Det er helt opp til deg!

Store bedrifter velger nettstudier i Norge

I motsetning til et høyskole- eller universitetsstudium, er det ingen oppmøteplikt. Likevel får du god praktisk opplæring i prosjektledelsedersom du velger et nettkurs på hos Metier. Ettersom flere og flere store bedrifter i Norge velger nettstudier for sine ansatte, er det utvilsomt en stor fordel å prosjektkompetanse på CV-en når du er ute og søker jobb.

Et grunnkurs i prosjektledelse vil være en god plattform, både for ferske og mer erfarne prosjektledere. I løpet av kurset på 17 leksjoner vil du lære om ulike faser i prosjektet, fra oppstart og planlegging til gjennomføring og avslutning.

Etter endt kurs vil du ha en bedre forståelse av hvordan et prosjekt henger sammen, og du vil være kvalifisert til å bidra i et prosjekt i praksis. For deg som ønsker å klatre oppover på karrierestigen, er et prosjektlederkurs på nett et glimrende verktøy for å bygge på din kompetanse, og gi deg et nødvendig forsprang fra konkurrentene dine.

Prisbelønnet e-læring

Metier har nettstudier i Norge som benytter prisbelønnet e-læring. Du vil få tilgang til din egen mentor på nett, som du kan kommunisere med gjennom hele kurset. For å sikre god læring, er pensumet delt opp i passe porsjoner og krydret med praktiske eksempler. Du vil også få interaktive oppgaver, sjekklister og quizer.

Hvis du ønsker å finne ut mer om hva et nettstudie i Norge kan gjøre for deg og din karriere, kan du lese mer på www.prosjektledelse.no.

Dette kan du forvente av grunnkurs i prosjektledelse

Grunnkurs i prosjektledelse deg god innsikt i prosjektfaget på en effektiv og motiverende måte.

Etter gjennomført e-læring vil du:

  • Oppnå god forståelse for prosjektledelse
  • Få innsikt i begreper, prosesser og kunnskapsområder i faget
  • Forstå hva som må til for å lykkes med prosjekter

Har du jobbet med prosjektledelse tidligere vil du likevel få verdifull fagkunnskap som du kan knytte til erfaringene du allerede har. For å komme nærmere drømmen om å jobbe med prosjektledelse, kan du lese mer om grunnkurs i prosjektledelse.

Hva kan du om prosjektledelse?


Test deg selv med vår prosjektquiz!