Metier OEC Academy

Vi tilbyr kurs og sertifiseringer i prosjektledelse som gjør deg og virksomheten du jobber i bedre på prosjektledelse.

Sertifiseringer

Basert på ledende internasjonale prosjektstandarder.

Kurs og studier

Lær fra de beste i bransjen og hev din prosjektkompetanse i dag.

Kurs for din bedrift

Vi leverer prosjektopplæring tilpasset din virksomhet.

deltakere på prosjektledelseskurs i 2021

timer ble brukt på nettstudier i 2021
studiepoenggivende eksamener i 2021

personer sertifisert i PRINCE2

DevOps Fundamentals


DevOps er en kombinasjon av smidig kultur, arbeidsmetoder og verktøy som øker organisasjoners evne til å levere tjenester raskere og med høyere kvalitet.

En sertifisering i DevOps Fundamentals er det perfekte stedet å starte for deg som ønsker å forstå de praktiske aspektene ved DevOps og få kunnskap om begrepene, verktøyene og prinsippene i metoden.

Usikker på hvilket kurs, studie eller sertifisering du bør velge?


Du svarer på noen enkle spørsmål om din bakgrunn, erfaring og målsetting med å ta et kurs, studie eller en sertifisering og du vil bli kontaktet av vår studieveileder med en skreddersydd plan for din utvikling.

Kunnskapsportalen myMetier+


Vi er stolte av å endelig kunne lansere myMetier+, en abonnementsbasert kunnskapsportal som gir deg verktøyene du trenger for å gjøre en bedre jobb med dine prosjekter.

myMetier+ er laget av prosjektledere for prosjektledere, og gir deg faglig påfyll med det nyeste innen prosjektfaget - samlet ett sted

Skanska - forbedringsprogram i prosjektledelse


Vi har jobbet tett sammen med Skanska siden 2012 i arbeidet med å etablere et forbedringsprogram i prosjektledelse. Metier OEC ble koblet inn i prosjektet i en tidlig fase, og har vært sentral i å bygge opp og utvikle det faglige innholdet i det interne opplæringsprogrammet, kalt GNIST.

Eltek - forbedringsprogram i prosjektledelse


Metier OEC og Eltek har hatt et forbedringsprogram gående siden 2010. Over 95 % av de ansatte har merket en positiv effekt på hvordan prosjekter blir startet, planlagt og gjennomført i Eltek.

Atea - opplæringsprogram i prosjektledelse


For å sikre prosjektkompetansen i organisasjonen har Atea i samarbeid med Metier OEC opprettet et kompetanseprogram for alle som jobber med prosjektleveranser. Utdanningen sørger for at
deres medarbeidere, fra toppledelse til prosjektmedarbeider, er sertifiserte og har nødvendig kompetanse. Programmet har gitt Atea en felles plattform for gjennomføring av prosjekter.

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.

Hvem er vi?


Kort fortalt

Vi er Nordens største prosjektskole med tusenvis av deltakere på kurs som leder til internasjonale sertifiseringer og verdensledende studier.

Vi øker prosjektkompetansen til både enkeltpersoner og bedrifter slik at de oppnår bedre resultater i sine prosjekter.

Vi er spesialister på prosjektledelse. Når våre kursholdere ikke underviser, jobber de som prosjektledere ute i den virkelige verden.