Sertifiseringer

Prosjektledelse

Om du er ute etter en sertifisering i prosjektledelse anbefaler vi PRINCE2. I tillegg anbefaler vi en sertifisering i PRINCE2 Agile eller IT Project Professional for deg som jobber med IT-prosjekter.

PRINCE2® Foundation

PRINCE2 er verdens største metode og sertifisering i prosjektledelse. Dette sertifiseringsløpet gir god basis for prosjektarbeid og -ledelse med PRINCE2. Sertifiseringen passer for alle som jobber i prosjekter.

PRINCE2® Practitioner

PRINCE2 Practitioner bygger videre på PRINCE2 Foundation og lærer deg hvordan du bør anvende og tilpasse PRINCE2 til ulike typer prosjekter.

PRINCE2 Agile®

PRINCE2 Agile® er en metode og sertifisering i smidig prosjektledelse og lærer deg hvordan du bør bruke smidige metoder i kombinasjon med PRINCE2. Sertifiseringen er særlig relevant for deg som jobber i smidige prosjekter.

IT Project Professional

IT Project Professional er en sertifisering som er basert på den anerkjente smidige sertifiseringen PRINCE2 Agile® og oppdatert beste praksis på gjennomføring av smidige IT-utviklingsprosjekter. Sertifiseringen passer for deg som jobber med IT-utviklingsprosjekter eller med kontinuerlig produktutvikling som benytter seg av smidige arbeidsprosesser.

AgileSHIFT®

Kurs og sertifiseringsløp som gir deg en beste praksis for utvikling av smidig tankesett og bedriftskultur.

Leading SAFe®

Scaled Agile Framework (SAFe®) er et internasjonalt ledende rammeverk for skalering av smidig utvikling fra teamnivå til program- og porteføljenivå.

Program- og porteføljeledelse

MSP og MoP er sertifiseringer fra Axelos som bygger på PRINCE2 og gir deg kunnskap om hvordan du bør jobbe med program- og portføljestyring. Du kan lese mer om forskjellen på prosjekter, programmer og porteføljer her.

MSP® Foundation

Lær beste praksis for styring og ledelse av programmer.

MSP® Practitioner

Sertifisering i programstyring som MSP® Practitioner.

MoP® Foundation

En sertifisering som gir deg en innføring og innsikt i god praksis for porteføljestyring.

MoP® Practitioner

En sertifisering som lærer deg beste praksis for anvendelse av porteføljestyring.

P3O®

Sertifiseringen gir en beste praksis for hvordan man driver et portefølje-, program- og prosjektkontor.

Spesialistsertifiseringer

I samarbeid med den amerikanske organisasjonen Association for the Advancement of Cost Engineering tilbyr Metier OEC følgende spesialistsertifiseringer i prosjektstyring.

Certified Estimating Professional

En verdensanerkjent sertifisering fra AACEI® som styrker og formaliserer din kompetanse innen kostnadsestimering

Decision & Risk Management Professional (DRMP)

En verdensanerkjent sertifisering fra AACEI® som styrker og formaliserer din kompetanse innen beslutningsstøtte og risikostyring.

Usikker på hvilket kurs eller sertifisering som passer for deg?

Er du usikker på hvilket kurs eller sertifisering du bør velge? Prøv gjerne vår kursveileder eller sertifiseringsguide. Du kan også laste ned vår e-bok om de mest populære prosjektsertifiseringene.

Kursveileder

Lurer du på hvilken kurs som passer for deg? Prøv vår kursveileder.

Sertifiseringsguide

Lurer du på hvilken prosjektsertifisering som passer for deg? Prøv vår sertifiseringsguide.

E-bok: Dette er de største prosjektsertifiseringene

Få en oversikt over hvilke sertifiseringer som finnes og hjelp til å finne ut hvilken sertifisering som er rett for deg.

Ønsker du å prøve et av våre e-læringskurs?


Vi gir deg tilgang til de tre første leksjonene i kurset "Prosjektledelse - oversikt og innsikt" slik at du får en følelse av hvordan det er å ta et nettbasert kurs hos oss.